Kdo jsme

aktivityZhodnotíme Vaše současné a budoucí aktivity digitalizace. Dokážeme identifikovat příležitosti, které pro Vaši společnost mohou být v nejbližších letech zásadní. Chceme být vašimi partnery vždy, když se rozhodnete pro změny, které si digitální doba vyžádá. 

cloudDnes je zřejmé, že cloudové služby nejsou dočasný trend, ale technologie, která změní styl i podobu práce, dá vniknout novým profesím a business modelům. Před třiceti lety byla pro každé podnikání nezbytná pevná linka a Motorola přišla s prvním mobilním telefonem. Dnes je všudypřítomný internet a polovina přístupů na weby je z mobilních zařízení. Rychlost mobilního internetu a budování infrastruktury optických sítí dává perspektivu webovým službám, za jejichž užívání zaplatíte zlomek kdysi nutných investic. Před pár lety bylo pro středně velkou společnost nezbytné, aby investice do serverů a softwarů byla mnoho miliónů korun. Dnes můžete využít výpočetní výkon, který vaše servery nikdy neměly. Tak jako dnes obdržíme dostatečný příkon elektrické energie, přichází doba kdy nedává smysl zpracovávat data na vlastních serverech, ale ve vhodných datacentrech. Také přeci nemáte svoji elektrárnu!

budoucnostMnoho lidí zodpovědných za budoucnost firem se domnívá, že v jejich oboru podnikání naléhavost digitalizace procesů není aktuální. My Vám ukážeme, že jde o dostupné technologie, které si může dovolit každá firma. Ale ne každý je umí využit. Opakující se práce jako zadávání dodavatelských faktur, měření nejrůznějšíh veličin či neustálá kotrola čehokoli již není třeba. Zásadní je přeci pouze informace, že se věci nevyvíjí jak mají. Tedy když je vše v pořádku, není třeba Vaše pozornost. Zásadní je včasná informace, když věci nefungují.

Jak můžeme pomoci

  • identifikujeme prioritní oblasti digitalizace právě pro Vaši společnost
  • spočítáme přínos, který Vám investice přinese
  • navrhneme ukazatele, aby byl průběh projektu kontrolovatelný 
  • sestavíme implementační tým a zajistíme odpovídající úroveň projektového řízení
  • dokážeme do změn zapojit jak vaše zaměstnance tak stávající dodavatele

V čem se odlišujeme

Vnímáme širší kontext než ostatní. Nejsme zahleděni do vlastních softwarových řešení a nové investice doporučujeme až po vyžití potenciálu těch stávajících. IT více a více zasahuje do oblastí jako je marketing či obchod a spolupráce lidí z těchto různých světů nebývá jednoduchá. Zaměřujeme se zejména na menší a střední firmy a umíme zajistit hladký průběh i menších projektů. Domníváme se, že úspěšná transformace do digitálního světa podnikání vede přes komplexní pohled a především vzdělávání zaměstnanců. Zásadní je nastavení takové podnikové kultury, která přiláká ty správné nové lidi. 

Zatím nebyla vložena žádná zpráva.